Newborn Lifestyle shoot
Finn

Door Anita Besselsen - Anita Fotografie

Wat een liefde, gezelligheid en warmte was er in het huis van de familie Stap!

Eind Oktober mocht ik bij Sjoerd & Gijsella foto’s komen maken van hun Finn.
Zo mooi en puur om al die eerste momenten te mogen vastleggen, van in het badje gaan tot heerlijk samen knuffelen op bed !

Ik kwam bij dit lieve gezin terecht door hun kraamverzorgster Jeannette van NOVA kraamzorg. Wat een geweldige baan heeft zij! (ik wilde vroeger zelf heel graag kraamverzorgster worden) Mocht je nog op zoek zijn naar een kraamverzorgster dan is NOVA kraamzorgeen echte aanrader!

Hieronder enkele foto’s van dit mooie gezin, genieten jullie mee?

Lees meer blogs

Winterbruiloft Erik & Kim

Het is al weer even geleden (oké echt heel lang 😉 dat ik als bruidsfotograaf een blog schreef. Maar ik heb nog een aantal bruiloften die ik heel graag met jullie delen. Zoals deze trouwerij van Erik & Kim

Lees de blog >>

Bruiloft Richard & Michelle

het begon als een echte thuis wedstrijd voor mij in Voorthuizen bij Richard. Hier ben ik begonnen met fotograferen van het eerste stukje van hun grote dag!

Lees de blog >>

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten